Sunday baking!
Pandekager på Aluminia Sonja smørebrik købt på loppemarked, blåbærshake i en gammel sodastream flaske købt hos Affär og Lucie Kaas Lotus skål Da min mor var på besøg for en uge siden havde hun 30 smukke landæg med til mig. Derfor var jeg jo død og pine tvunget til at bage en masse godt for at få bugt med alle de fine æg. Det er forresten helt fantastisk med sådan nogle "rigtige" æg for en gang skyld. Køber naturligvis altid økologiske æg, men de ligner stadig ikke tilnærmelsesvis vaskeægte landæg i forskellige størrelser med smukke knaldgule blommer.
Derfor blev søndag dagen, hvor en del af æggene måtte lade livet for bagværk. Jeg lagde ud med klassiske amerikanske pandekager med blåbær og banan. Opskriften kan I finde lige her. Virkelig nemme og virkelig virkelig gode. Til pandekagerne lavede jeg blåbærshake på frosne blåbær, banan og mandelmælk - min yndlingsshake.
Samtidig havde jeg også en rest marcipan liggende fra sidste weekend da jeg bagte dem her. Derfor besluttede jeg mig for at lave marcipan-muffins med pære og kardemomme. Jeg havde ikke bagt dem før, men de blev vildt gode.
Hvis I vil smage, kan I finde opskriften lige her. Hvad skal jeg mon bage næste weekend?
Gult støbejernsfad fra Dejavu Design og Mors Dags platte købt på loppemarked
English recap: My mom gave me 30 beautiful farm eggs in different shapes and sizes, so I had to do a lot of baking this sunday. I started out making american blueberry and banana pancakes and a blueberry shake made of frozen blueberries, almond milk and bananas - my favorite shake! Later I made some really yummy marzipan cupcakes with pear and cardamom. The recipes are in danish, but you might find something similar on Google. Everything was served on vintage porcelain of course. What should I bake next weekend?
Følg med på Facebook, Instagram og Bloglovin'